Kimberley Galenkamp

Hi , Leuk om kennis te maken!

Op 3 maart 2020 gebeurde er iets dat mijn leven voor altijd zou veranderen:

Ik werd moeder!

Een droom die uitkwam. En waar ik tot die tijd professionals hielp met hun carrière, voelde ik dírect dat ik van betekenis wilde zijn in dát wat het allerbelangrijkste is in jouw leven. Niet alleen jouw carrière, maar ook jouw GEZIN!

Ik ontdekte al tijdens mijn studie tot kinder- en oudercoach dat mijn passie ligt bij het gedrag en de emoties van jonge kinderen en hoe je als ambitieuze ouder werk en gezin zo fijn mogelijk kunt combineren. Deze twee dingen gaan namelijk hand-in-hand.

Voordat ik de stap maakte richting mijn werk als coach voor ambitieuze ouders, werkte ik 8 jaar in het bedrijfsleven als manager en coach. Ik zag toen al van dichtbij hoe verschillend mijn collega’s omgingen met de komst van een kindje, en ook hoe pittig het was om dit te combineren (voor iedereen!).

Het weerhield mij er gelukkig niet van om een zelf een gezin te stichten. Ik was er alleen wel op gebrand dat ik het anders wilden dan wat ik om mij heen zag.

Als je weet hoe je thuis de rust kunt bewaren en om kunt gaan met het gedrag van je kind(eren), voel je meer rust en geduld. Deze rust thuis, zorgt voor meer focus in je werk. Daarom combineer ik in mijn werk als coach altijd beide: 
– We duiken in jouw agenda en (werkende) leven.
– Maar ik help je ook om thuis meer rust te ervaren door beter om te gaan met het gedrag en de emoties van je kind(eren).

In maart 2022 mocht ik weer moeder worden

Ik weet als geen ander hoe dierbaar jouw gezin voor je is. Je hebt verschillende passies en hobby’s, maar jouw gezin staat op nummer 1. 

Ik wil elke dag het beste voor mijn kinderen. In wil dat de wereld aan hun voeten ligt en dat al hun dromen uit mogen komen. Ik wil dat zij mogen zijn wie ze zijn en zie het als mijn taak om ze alle liefde van de wereld te geven. Ik wil ze helpen als ze verdrietig of boos zijn. Ik wil ze begrijpen. Ik gun ze een liefdevol gezin waar rust en verbinding de overhand heeft. Waar ík er met mijn volle aandacht voor hun kan zijn.

Rust, geduld en verbinding: daar kan ik je bij helpen!

Als je net ouder bent geworden komt er veel op je af. Je krijgt geen handleiding bij de geboorte en elk kindje is anders. En neem van mij aan: ik ken geen één ouder die het ouderschap altijd makkelijk vindt. Ik ook niet!

Zeker met jouw ambitie niveau is het soms echt een tweestrijd: het kost veel energie om altijd geduldig te blijven richting je kind(eren) en ondertussen ook nog vol focus je werk te kunnen doen.

Bepaald gedrag van jouw kind(eren) kan pittig zijn. Voor je kindje zelf, maar ook voor jou als ouder. Als ouder heb je altijd een keuze: de situatie laten voor wat het is (en dat kan ook helemaal prima zijn!), of je kiest voor minder strijd en meer verbinding, waardoor jijzelf thuis ook veel meer kunt ontspannen.

Ik heb nog elke dag veel bewondering voor al die lieve ouders die ervoor kiezen om het gedrag van hun kindje te begrijpen, waardoor ze hun kindje kunnen helpen met hun emoties. Waardoor zij minder strijd ervaren en meer rust. Waardoor hun kindje vanuit volle potentie kan stralen en zijzelf de leukste versie van zichzelf kunnen zijn en vol focus hun ambitie na kunnen streven. 

Tijdens een online 1-op-1 samenwerking met mij of bij deelname aan het groepsprogramma (YOU) help ik jou naar een perfecte werk/privé balans voor JOU. Ik leer je het gedrag van jouw kindje te begrijpen én geef ik je dé tools en handvatten mee om je kindje te helpen om om te gaan met zijn/haar emoties. De rust en verbinding keert terug in jouw gezin. En zeker ook het vertrouwen.

Omdat je kind(eren) dit verdienen, en omdat JIJ dit verdient.

Omdat ik jou graag beter leer kennen, hierbij ook alvast wat leuke persoonlijke weetjes over mij:
Ik eet geen vlees

Van vleesliefhebber naar helemaal geen vlees meer. Op een mooie woensdag middag in oktober 2021 maakte ik het besluit. Mijn motivatie? Het milieu en dierenleed. Mijn man en kind(eren) eten wel nog vlees, maar stúkke minder dan voorheen. It's all good.

Ik houd van voetbal

Voetbal kijken, naar een voetbal wedstrijd gaan en ik heb zelfs een aantal jaar voetbal gespeeld (terwijl ik in mijn jeugd altijd een hockey meisje was ;-)). Leuk weetje: ik heb mijn man zelfs bij een voetbal wedstrijd leren kennen! 

Ik kook nooit

Nouja, bijna nooit. Maar ik kan het dus ook helemaal niet goed. Gelukkig kan mijn man het wel heel goed en kookt hij dagelijks (de liefde van een vrouw gaat ook door de maag ;-)). Als ik een keer kook, moet je dan ook geen culinair hoogstandje verwachten: vaak zijn het wraps (met vega gehakt, zoals je inmiddels weet ;-)) of sperziebonen met een kaasburger. 

Ik ben een familiemens

Waar mijn gezin op nummer 1 staat, zijn mijn ouders en zusje ook het allerbelangrijkste voor mij en spreek ik ze dagelijks. We gaan zelfs nog graag met elkaar op vakantie. Zo gezellig! En dit doen we niet alleen met mijn ouders, maar ook met mijn schoonouders.

Onder andere gezien bij:

Negenmaandenbeurs spreker
Spreker bij RAI Amsterdam

Ik ben oprecht geïnteresseerd: Wie ben jij? 

Vertel mij waar jij tegen aanloopt. Geen één ouder hoeft het namelijk alleen te doen: al die ballen maar hoog houden.  

Leuk als je een berichtje stuurt. Veel liefs van mij!