Kimberley Galenkamp

Werk met mij

Voor de ambitieuze ouder die verlangt naar een fijnere werk/privé balans: meer rust thuis, en meer focus op werk

Als coach voor ambitieuze ouders met een kind tussen de 0 – 6 jaar help ik jou naar meer rust en balans in werk en privé. 

Sinds ik in 2020 zelf moeder ben geworden weet ik als geen ander hoe het is om werk en gezin te combineren. Tijdens de geboorte van mijn dochter heb ik mijn eigen bedrijf, zakelijk project, een verhuizing én mijn gezinsleven (met een dreumes en newborn) gecombineerd.

Het zorgde ervoor dat ik naar oplossingen ging zoeken die ervoor zorgden dat ik wél in balans bleef. Mij goed voelen is namelijk niet alleen belangrijk voor mij mijzelf, maar mínstens net zo belangrijk voor je kinderen. Dat wat jij doet en hoe jij je voelt, nemen je kinderen namelijk (onbewust) over.

De blauwdruk van jouw kindje wordt gemaakt in de eerste levensjaren. Met andere woorden: als jij de eerste jaren gestresst doormaakt, dan ervaart jouw kindje nu én later ook meer stress. 

Door mijn expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen (ik ben gediplomeerd kinder- en oudercoach), kan ik jou niet alleen helpen met een goede werk/privé balans, maar leer ik je ook precies hoe de handleiding van jouw kindje werkt (yes, ik heb het over de handleiding die je zo graag bij de geboorte had willen hebben)

Ik help mijn klanten met meer rust in hun drukke gezinsleven, waardoor zij zich meer ontspannen en kalm voelen. Hierdoor zijn zij een leuke ouder voor hun kind(eren), een gezelligere partner en nog meer gefocust in hun werk. 

YOU. THE SUMMER EDITION

Dit is hét programma voor de bewuste ouder die klaar is voor rust, verbinding met haar kindje én high vibes.

Tijdens YOU draait het om – je raadt het al – JOU! 

Ben jij klaar om vanuit vertrouwen, kalmte en geduld het ouderschap te rocken? En wil jij hét verschil maken voor jouw kindje en tegelijkertijd zelf nog vele malen beter in je vel gaan zitten? 

IT’S ALL ABOUT YOU. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst van de volgende editie.

1:1 Samenwerken

Ben jij een ambitieuze professional en ervaar jij de combinatie van werk en het ouderschap als pittig?

Je bent niet alleen.

Samen met jou maak ik een plan die voor jóú werkt. Je krijgt niet alleen hele concrete handvatten voor op de werkvloer, maar júíst ook voor je gezinsleven: hoe ga je met het vervelende gedrag van je kind(eren) om? Hoe kun je thuis echt ontspannen met je jonge kind(eren) thuis?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Onder andere gezien bij:

Negenmaandenbeurs spreker