Kimberley Galenkamp

YOU: hét online programma voor ambitieuze ouders

13 november start de nieuwe editie van YOU: de 2e editie van hét 6-weekse online programma voor ambitieuze ouders met jonge kind(eren) waardoor jij meer rust, geduld en balans gaat ervaren.

In YOU leer je álles over het gedrag en de emoties van jouw kind(eren) én hoe je zelf balans kunt ervaren als ouder met ambitie.

Je weet straks precies hoe je de harmonie kunt bewaren in je gezin zonder jezelf te verliezen, hoe je kunt reageren als je kindje een driftbui heeft, huilt, moeilijk in slaap komt of vervelend gedrag vertoont. Je leert je kindje écht te begrijpen waardoor er nog meer verbinding ontstaan en rust in huis. 

Ik geef je AL mijn kennis en ervaring op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen, het creëeren van een ideale werk/privé balans, hoe je mindful in het ouderschap kunt staan, en meer…….

Verlang jij naar meer rust en harmonie in je jonge gezin? Wil je niet altijd zo aanstaan en ben je op zoek naar een fijnere balans?

Maar merk je dat..

✔️ Je vooral moe bent, uitgeput van alles..
✔️ Je geregeld onmacht voelt, terwijl je zo graag controle hebt.
✔️ Je het lastig vindt om geduldig te reageren als je kindje niet luistert. 
✔️ Je bijna altijd “aan staat” en maar nauwelijks toekomt aan tijd voor jezelf.
✔️ Je jezelf vaak voorbij loopt en je het lastig vindt om de aandacht tussen werk en je gezin goed te verdelen.
✔️ Je weleens wordt overrompeld door de hoeveelheid keuzes die je moet maken voor je kindje en de impact daarvan.
✔️ Je best wel onzeker kunt worden van het ouderschap, en dit ook invloed heeft op je relatie. 
✔️ Je het ouderschap het mooiste vindt dat er is, en tegelijkertijd hartstikke pittig.  

Dan kan ik je vertellen….

Je. bent. niet. alleen

Ik spreek in mijn werk dagelijks ouders die dit herkennen. Inmiddels weet ik ook: dit hóéft niet zo te zijn. Je kunt je ontspannen voelen, rust ervaren, in balans zijn, genieten van je gezin én je zakelijke ambities waarmaken. Je moet dan alleen wel weten welke stappen je daarvoor moet zetten.

Geen ouder – en kindje – is namelijk hetzelfde, en er bestaat niet zoiets als een handleiding voor het ouderschap. Na de geboorte van je kindje is ALLES anders, en dat vraagt om een totaal nieuwe manier van je leven inrichten. 

En dat gaat niet vanzelf… 

Daarom is er YOU. Tijdens YOU ga jij die stappen zetten waardoor jij optimaal kunt genieten van jouw gezinsleven én tegelijkertijd ook je zakelijke ambities kunt waarmaken. Dit is geen quick fix of stappenplan waardoor alles in één keer anders is. Nee, dat bestaat niet. 

Wat je wel krijgt? Dé kennis die je nodig hebt over het gedrag en de emoties van je kindje (persoonlijk advies, want: ieder kindje en iedere ouder is anders) waardoor je harmonie ervaart en thuis echt kunt genieten en opladen. Je krijgt hele concrete handvatten en diepgaande inzichten over jezelf waardoor je anders in het ouderschap, en leven, gaat staan. 

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Kimberley Galenkamp en ik ben coach voor ambitieuze ouders met jonge kinderen. Als gediplomeerd ouder- en kindercoach, mindfulness trainer en expert op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen is mijn werk mijn grootste passie, maar dit is niet altijd zo geweest…

Voordat ik in 2021, na meerdere studies en een bak aan ervaring met mijn bedrijf begon, werkte ik namelijk 9+ jaar in het bedrijfsleven op de Zuidas in Amsterdam. Hier vervulde ik verschillende rollen waaronder de rol van project manager en coach. Ik werkte veel met advocaten, investeerders, CEO’s van grote bedrijven en oprichters van startups. Daar heb ik enorm veel kennis mogen opdoen over het creëeren van een fijne balans in werk en privé. Ik begrijp wat er van jou verwacht wordt als ambitieuze professional en hoe het werkt. 

Daarnaast begrijp ik ook wat het is om veel ballen hoog te houden als ouder. Ik ben moeder van 2 kinderen: een zoon van 3,5 jaar (2020) en een dochtertje van 1,5 jaar (2022). Ik weet dus ook wat het is om 2 jonge kinderen op te laten groeien terwijl ik mijn zakelijke ambities waar aan het maken ben, zónder mijzelf te verliezen. 

Je kunt mij o.a. gezien hebben als spreker op grote evenementen zoals de Negenmaandenbeurs in RAI amsterdam, en in verschillende media zoals Ouders van Nu en J/M Ouders. Daarnaast geef ik trainingen binnen de mooiste organisaties en heb ik tientállen ouders gecoacht naar rust, harmonie en een fijne balans. 

Deelnemer YOU zomer '23
Lees verder
'De kennis die Kimberley deelt is compleet op alle gebieden. Zowel persoonlijk vlak als in opvoeding. Hierdoor ga je echt sterker in het ouderschap staan en dat is precies waar YOU om draait in mijn ogen."
Deelnemer YOU zomer '23
Lees verder
"YOU is een compleet programma die zich concentreert op jou! Kimberley maakt de verwachtingen helemaal waar. Ze is een super fijn persoon met onwijs veel kennis. Hierdoor steek je echt veel van de masterclasses op en dat op een ongedwongen manier."
Deelnemer YOU zomer '23
Lees verder
"YOU zet je echt tot actie om sterker en meer mindfull in het ouderschap te staan. Kimberley is ook goed bereikbaar voor vragen en denkt altijd met je mee. Het heeft mij enorm geholpen om beter met de buien van mij zoon om te gaan en zelf beter in mijn vel te zitten door meer momenten voor mezelf te plannen. Bedankt!"

Wat krijg je allemaal in YOU?

Ik begrijp dat je ook benieuwd bent naar de praktische kant, want wat krijg je allemaal in dit complete online programma? 

✔️ Deepdive sessies over: gedrag en emoties van jonge kinderen,  mindful ouderschap, het creëeren van een fijne werk/privé balans, mindfulness voor kinderen, en meer…

✔️ Q&A’s waarin je ál je vragen kunt stellen. Dit mag persoonlijk, en kan anoniem. Geen vraag is te gek en ik denk persoonlijk met elke hersenspinsel of uitdaging met je mee. 

✔️ Korte opdrachten waardoor je inzichten krijgt in jezelf en daadwerkelijk stappen gaat zetten die alles doen veranderen. 

✔️ Een stok achter de deur. Ik ben er namelijk voor je, juist als je druk bent en eigenlijk denkt: “waar haal ik de tijd vandaan?”. Dan juist is het belangrijk om soms even op die pauze knop te drukken. Jouw gezin staat op nummer 1 voor jou, je werk is enorm belangrijk, en juist die balans gaan we voor je creëeren. 

✔️ Je haalt eruit wat jij nodig hebt. Dit programma heet niet voor niets YOU. YOU is er voor JOU. Het is persoonlijk, ik ben makkelijk benaderbaar en je kunt bij mij terecht. 

Nog wat andere reacties na een samenwerking met mij..

De investering in YOU is 495,- euro. Daarvoor krijg je 6 weken lang (13 november t/m 22 december) al mijn tools, inzichten, en ervaring voor meer rust en balans in jouw leven. Een investering waar je niet alleen NU de vruchten van plukt, maar waar je ook later nog heel dankbaar op terug zal kijken (en je kind(eren) waarschijnlijk ook..). 

Absoluut! Dit programma is voor moeders en vaders. Voor elke ambitieuze ouder die verlangt naar meer rust, harmonie en balans. Je kunt dan ook samen met je partner het programma volgen indien jullie beide geïnteresseerd zijn.  

Het programma is zo opgezet dat je in jouw eigen tijd alle kennis en inspiratie tot je kan nemen.

Omdat het ouderschap nooit stil staat en je altijd wel met de opvoeding van je kindje bezig bent en met je werk, krijg je er vooral veel energie – en dus tijd – voor terug.

De deepdive sessies duren gemiddeld een uur (er is elke week minimaal 1 sessie) en voor al het overige neem je de tijd die jij er voor wilt nemen (ook nadat het progamma is afgelopen kun je nog volop aan de slag met de opgedane kennis).

Als tijd dus een issue is: NO WORRIES. Meedoen levert je juist meer fijne tijd met je kindje op!

Het gebeurd geregeld dat ouders een samenwerking vergoed krijgen van hun werkgever en hier hun opleidingsbudget aan kunnen besteden. Neem vooral even contact met mij op als je aanvullende informatie wenst voor je werkgever.

Jouw tijd is kostbaar en belangrijk. Je kunt alles volgen op jouw eigen tempo en tijd, of er voor kiezen om er LIVE online bij te zijn. Je volgt het waar en wanneer jij wilt. 

De investering is 495,- euro inclusief btw.

Of dit het jou waard is, dat bepaal jij.

Gezien de resultaten van ouders die hebben meegedaan aan de voorgaande editie van dit programma is de verwachting dat jij een grote shift gaat maken met veel meer rust en balans. Check vooral ook even de referenties hierboven. 

De vraag is: hoeveel is jou dat waard?

Alle live sessies zijn ‘s avonds, als jouw kindje op bed ligt en je je werk even naast je neer kunt leggen. 

Mocht je op vakantie zijn of er een keertje niet LIVE bij aanwezig kunnen zijn: GEEN ENKEL PROBLEEM!

Je krijgt van alles een opname, en het programma is zo ingericht dat je er net zo veel waarde uithaalt als je er niet live bij kunt zijn of er een week niet mee bezig bent.

Onder andere gezien bij:

Negenmaandenbeurs spreker
Spreker bij RAI Amsterdam