Kimberley Galenkamp

Coaching en training binnen jouw organisatie

Een fijne werk/privé balans behouden als ouder van jonge kind(eren) is een grote uitdaging. Als werkgever kun je de ouders binnen jouw organisatie ondersteunen hierin. De resultaten liegen er niet om: ouders die met mij samenwerken ervaren thuis meer rust, waardoor zij op de werkvloer meer focus ervaren. Minder kans op verzuim binnen deze doelgroep, en meer betrokken collega’s die bij jou iets vinden dat ze bij een andere werkgever niet zomaar krijgen. Een win-win voor beide! 

Mijn aanbod:

✔️ Trainingen binnen de organisatie
Deze training is interactief, super praktisch en persoonlijk. Onderwerpen die aan bod komen: thuis rust bewaren, omgaan met het gedrag en de emoties van je kinder(en), mindfulness, mindset, planning, focus op de werkvloer. 

✔️ 1:1 coaching 
Tijdens het coachingstraject ben ik 1:1 betrokken. Samen met de coachee maak ik een plan op maat, waardoor diegene meer rust gaat ervaren (thuis, en in zijn/haar hoofd) en daardoor meer focus op de werkvloer. 

Blijkind - Negenmaandenbeurs - 17 februari-19

Onder andere gezien bij:

Negenmaandenbeurs spreker
Spreker bij RAI Amsterdam

Belangrijke – en niet te negeren – feiten op een rij:

  • “Het grootste risico op uitval en verzuim ligt in de periode na de geboorte van het eerste kind.”
  • “1 op de 8 werkende ouders met een kind tot 4 jaar ervaart vaak problemen. Dit geldt voor mannen én vrouwen en uit zich door o.a. een laag zelfbeeld, oververmoeidheid, rolconflict en een toename van depressie, angstklachten en stress.”
  • “Op kruispunten in het leven is de psychosociale arbeids-belasting extra groot.”

    (Bron: *Bron: Inspectie SZW | Factsheet)

Te boeken trainingen:

Waarom samenwerken met mij?

Dé gouden combinatie aan skills
ik combineer mijn coachingskills met mijn expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen: ouders presteren beter in hun werk én weten beter om te gaan met het gedrag en de emoties van hun kindje = fijnere balans!

Ervaren
– Ik heb 10-talle 1:1 coachees mogen begeleiden en ik spreek geregeld voor grote groepen.
– Ik ben zelf moeder van 2 jonge kinderen (geboren in 2020 en 2022).
– Daarnaast heb ik bijna 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt (in ruim uiteenlopende branches): ik spreek dezelfde taal en snap de dagelijkse uitdagingen.  

Empatisch
Ik vertel de professionals binnen jouw organisatie niet hoe ze het moeten doen, maar geef de inzichten waarmee zij dit voor zichzelf kunt bepalen.

Wil jij erachter komen of ik ook binnen jouw organisatie van grote waarde kan zijn? Stuur mij een e-mail en ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

Weten wat ik binnen jouw organisatie kan betekenen? Plan een call in:

Referenties

Negenmaandenbeurs spreker

“Kimberley Galenkamp was een mooie toevoeging aan ons inhoudelijke programma met haar masterclass over gedrag en emoties van jonge kinderen. Wij zijn blij dat ze ook voor Negenmaandenbeurs 2024 weer in het programma staat.”

Sofie Spoorenberg, Exhibition Manager – Negenmaandenbeurs