Kimberley Galenkamp

Coaching, training en advies binnen jouw organisatie

Hi, ik ben Kimberley Galenkamp: dé oudercoach binnen organisaties

Wist je al de het uitval-/ en verzuimpercentage het hoogst in onder de ouders met jonge kinderen? En dat chronische stress alleen maar toeneemt onder deze doelgroep?

Werkgever die de ouders binnen de organisatie ondersteunen in het combineren van Werk en Gezin plukken hier enorm de vruchten van.

De resultaten liegen er niet om. Met mij samenwerken betekent:
– De professionals met (jonge) kinderen ervaren meer focus, rust en balans. 
– Het verzuimpercentage gaat omlaag binnen deze grote doelgroep.
– Je bespaard véél kosten.
– Je krijgt er meer betrokken collega’s voor terug, die bij jou iets vinden dat ze bij een andere werkgever niet krijgen.
– Je wordt de meest aantrekkelijke werkgever in jouw vakgebied. 
– Een win-win voor beide! 

Hoe ik jou hiermee kan helpen?
– Trainingen (meest populair: “werk en gezin” en “aanstaand ouderschap”). 
– 1:1 coaching.
– Consultancy en advies.

Alles is maatwerk. Ik heb ruime ervaring in verschillende sectoren (van gemeenten tot aan artsen, en van zakelijke dienstverleners tot aan fysiotherapeuten). 

Velen organisaties zijn je al, met veel succes, voorgegaan. Zie hieronder een greep uit de opdrachtgevers.

Kimberley expert in werk en ouderschap
Kimberley Galenkamp
FysioExpert werkgever
Negenmaandenbeurs spreker

“Binnen Caesar Groep vinden we het welzijn van onze medewerkers erg belangrijk. Het was daarom ook meteen een match toen Kimberley ons vertelde over haar training voor ambitieuze ouders. Een training die helemaal gericht is op ouders met jonge kinderen, die meer rust willen vinden in werk en privé. De training wordt als zeer praktisch ervaren met veel ruimte voor persoonlijke verhalen. Het was voor onze collega’s fijn om herkenning te vinden en in een veilige omgeving met elkaar over het ouderschap te kunnen praten. Kimberley is een fijne trainer en we gaan haar zeker vaker vragen.

“Kimberley heeft onze medewerkers meegenomen in de uitdagingen van het ouderschap. Met realistische en laagdrempelige tips om de balans te vinden tussen werk en privé hebben de medewerkers handvatten gekregen die eenvoudig en dagelijks zijn toe te passen.”

Daarnaast was er veel aandacht voor voorbeelden uit de thuissituatie van een ieder, wat de training ook persoonlijk maakte.

Het ouderschap kan af en toe best pittig zijn in combinatie met een drukke baan. Wij hopen dat deze training heeft bijgedragen om dit makkelijker bespreekbaar te maken. Bedankt Kimberley!

Karien Zuidam, FysioExpert

“Kimberley Galenkamp was een mooie toevoeging aan ons inhoudelijke programma met haar masterclass over gedrag en emoties van jonge kinderen. Wij zijn blij dat ze ook voor Negenmaandenbeurs 2024 weer in het programma staat.”​ 

“Kimberley Galenkamp is een natuurlijke spreker die ons praktische inzichten heeft gegeven over het managen van de werk-privé balans na het krijgen van kinderen. Haar masterclass voor ouders waren een waardevolle toevoeging op de Negenmaandenbeurs.” 

Willemijn Niepoth, Negenmaandenbeurs

Belangrijke feiten op een rij:

 • “Het grootste risico op uitval en verzuim ligt in de periode na de geboorte van het eerste kind.”

   

 • “1 op de 8 werkende ouders met een kind tot 4 jaar ervaart vaak problemen. Dit geldt voor mannen én vrouwen en uit zich door o.a. een laag zelfbeeld, oververmoeidheid, rolconflict en een toename van depressie, angstklachten en stress.”

   

 • “Op kruispunten in het leven is de psychosociale arbeids-belasting extra groot.”

   

  (Bron: *Bron: Inspectie SZW | Factsheet)

Greep uit de opdrachtgevers:

Kimberley is coach bij Arts in Balans
Spreker bij RAI Amsterdam
Work it mama Kimberley Galenkamp
Negenmaandenbeurs spreker
Incentro
FysioExpert werkgever

Waarom samenwerken met mij?


Ervaren in deze
specifieke niche
Ervaren coach en trainer, speciaal voor professionals met jonge kinderen, met 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Van artsen tot aan fysiotherapeuten, pedagogen, advocaten, IT-specialisten en marketeers.

Unieke en belangrijke combinatie
Mijn expertise is het creëeren van een fijne werk/privé balans én hoe om te gaan met het pittige gedrag en emoties van je jonge kindje. Deze combinatie zorgt voor rust en balans voor elke professional met jonge kinderen.

Resultaat gedreven en maatwerk
Ik geloof niet in ‘volgens het boekje’. Alles wat ik doe is maatwerk, toegespitst op de wensen van de organisatie en medewerker met een jong gezin.

Plan vooral een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of stuur mij een e-mail om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Mijn dienstverlening is volledig maatwerk en altijd toegespitst op de uitdagingen van de organisatie én die van de medewerker met jonge kinderen. 

Plan hier direct een call in mijn agenda:

Referenties

Negenmaandenbeurs spreker

“Kimberley Galenkamp was een mooie toevoeging aan ons inhoudelijke programma met haar masterclass over gedrag en emoties van jonge kinderen. Wij zijn blij dat ze ook voor Negenmaandenbeurs 2024 weer in het programma staat.”

Sofie Spoorenberg, Exhibition Manager – Negenmaandenbeurs