Kimberley Galenkamp

Stralend ouderschap

Het meest volledige programma, waardoor jij kunt stralen

Je hebt de eerste stappen in het mindful en bewust ouderschap gezet. De basis voor meer geduld staat.

Er is meer mogelijk..

Je bent druk. Je hebt weinig rust in je hoofd en je staat altijd “aan”. Je hebt het idee dat je alleen maar aan het “zorgen” bent. Als je aan het eind van de dag op de bank neerploft voel je nog geen rust. Sterker nog: je stoort je vooral aan al die dingen die je niet hebt kunnen doen.

Dit gevoel van zelf “nooit goed genoeg” te zijn reageer je – volkomen logisch – af en toe af op jouw kindje. Je reageert feller dan je zou willen.

Je wilt zo graag dat het allemaal nog moeitelozer, gezelliger en makkelijker gaat tussen jou en je kindje.


Je verwacht zoveel van jezelf 
Als mens, maar zeker ook als moeder

Je bent druk, dat is de reden dat je soms feller reageert dan je wilt

➕ Het frustreert je dat je je kindje niet altijd begrijpt. Je wilt hem/haar zo graag helpen. 

➕ Soms denk je “het ouderschap is makkelijk”, maar soms valt het je ook wat zwaar.

➕ Je bent moe. Als je eindelijk neerploft op de bank, draait je hoofd alsnog overuren.. 

➕ Je bent streng voor jezelf. Goed is niet goed genoeg en je hebt direct spijt als je iets hebt gezegd of gedaan wat je eigenlijk niet had gewild.


Wat als je al je verwachtingen, de mening over jezelf, over hoe het
"zou moeten zijn" kunt loslaten?

Wat als ik je zeg dat het ouderschap ook licht en moeitelozer kan zijn?

Ben jij al klaar voor STRALEND OUDERSCHAP?

✨ Ben jij klaar voor meer rust in je hoofd en kan je niet wachten op meer quality time met jouw gezin?
Tijd die jullie mooi en liefdevol met elkaar kunnen besteden

✨ Gaat je hart sneller kloppen als je eraan denkt hoe fijn het gaat zijn als jij en je kindje nog veel vaker knuffelen en lachen met elkaar?
Kan je niet wachten om die “politiepet” af te doen?

✨ Houd je van persoonlijke ontwikkeling en ben jij klaar om de 2.0 versie van jezelf te worden?
En word je er juist heel enthousiast van dat je zelf straks anders naar situaties zal kijken? Eenmaal daar kan je nooit meer terug! 🤩

✨ Wil je leren hoe het kinderbrein werkt? Zodat je straks efficiënt problemen kunt oplossen met jouw kindje en niet meer hoeft te schreeuwen of uit je sloft hoeft te schieten?

✨ Weet jij al van jezelf dat je het TOP doet als moeder? Dat er geen betere moeder is voor je kindje als jij? En weet jij ook dat het juist onwijs krachtig is om aan persoonlijke ontwikkeling te doen? Dat je hiermee je kindje NU, maar ook op latere leeftijd helpt? 

Hi, Ik ben Kimberley
Gediplomeerd coach én moeder.

Als gediplomeerd coach voor ouders met kinderen tussen de 0 – 6 jaar is het mijn missie om ouders te helpen met de emoties van hun kindje.

9 jaar lang haalde ik veel voldoening uit mijn baan in het bedrijfsleven, waar ik professionals op weg hielp in hun carrière. Alles veranderde toen ik in maart 2020 moeder werd. Ik wilde meer impact maken in iemand zijn/haar leven. Impact op datgene wat het állerbelangrijkste is in je leven: jouw gezin.

Nadat ik zelf moeder werd, kregen ook steeds meer mensen in mijn omgeving een kindje. Allemaal liepen ze tegen hetzelfde aan: “Waaróm krijg je geen handleiding bij de geboorte? Ik weet soms echt niet hoe ik om moet gaan met het gedrag van mijn kindje”.

Ze hadden gelijk. Waarom krijg je eigenlijk geen handleiding? Elk kindje is anders, dus je kunt Googelen wat je wilt, maar de gouden formule voor jouw kindje staat niet online. Na een opleiding tot kindercoach en heel wat ervaring rijker ontdekte ik hoe je die handleiding wél kunt creëren.

Samenwerken met mij betekent dat je jouw kindje beter gaat begrijpen en dat je zijn/haar emoties ook beter kunt begeleiden. Jij hebt straks niet alleen een “blijkind”, maar je bent zelf ook een blije ouder. Het leven is namelijk te kort om in strijd, angst of onzekerkheid te leven. Je kunt vandaag nog die stap zetten naar rust en verbinding in jouw gezin. Ik help je graag. 

✨ STRALEND OUDERSCHAP ✨
Meld je nu aan voor het eerst volgende programma op 1 maart 2022

Meld je aan

Online programma: Stralend ouderschap ✨
444
333
  • Hét programma waardoor jij gaat ervaren hoe licht, leuk en moeizaam het ouderschap kan zijn. Speciaal voor ouders die zichzelf, en hun kindje, een stralende tijd gunnen.

Hoe ziet het programma - Stralend Ouderschap - eruit?

Dit kun je verwachten van de inhoud:
Dit krijg je allemaal:

Wat andere ouders van de samenwerking vonden

Waar gaan de Masterclasses over?
Jouw manier van opvoeden

Jij hebt bepaalde normen en waarden die je jouw kindje mee wilt geven. Je hebt dingen van huis uit meegekregen die je anders wilt doen, of juist precies hetzelfde wilt doen. Jouw gezin is uniek. In deze module leer je hoe je op basis van jouw waarden een visie creëert voor jouw gezin.

Het kinderbrein

Het kinderbrein werkt anders dan het brein van volwassenen. Dat maakt de opvoeding ook zo lastig! Je krijgt die handleiding nou eenmaal niet bij de geboorte. In deze module leer je hoe je het kinderbrein werkt en hoe jij hier als ouder goed mee om kunt gaan.

Mindful ouderschap

Jij bent onwijs belangrijk voor jouw gezin: je bent de motor die het gezin draaiende houdt. Dit kan alleen als je zelf goed in je fel zit en energie overhoudt voor de gezellige dingen met jouw kindje. In deze module leer je hoe je mindful in het ouderschap gaat staan.

Duidelijke grenzen stellen

Grenzen stellen is één van de allerbelangrijkste dingen binnen de opvoeding. Je kindje heeft er behoefte aan. Het is ook belangrijk om hierin consequent te zijn. In deze module leer je welke grenzen bij jou passen en hoe je hier consequent in kunt zijn.

Een gezellige sfeer huis

Je wilt graag rust in huis, en gezelligheid. Je hebt er niks aan om de hele dag politieagentje te spelen of om weer in strijd te zijn met je kindje. In deze module krijg je concrete adviezen en tools waardoor je gezelligheid en rust ervaart thuis.

Duurzaam plan

Nu je gezin prioriteit maken, zorgt ervoor dat jij, je kindje en de rest van het gezin hier levenslang profijt van hebben. In deze module leer je hoe je ook in de toekomst kunt STRALEN als moeder en de band met je kindje (en de rest van het gezin) op z'n allerbest kunt houden.

Stralend ouderschap zorgt voor een nóg fijnere basis tussen jou en je kindje: levenslang!
Je ervaart het ouderschap licht en moeitelozer
Geen standaard tips en adviezen, maar alles volgens de bewezen Blijkind Methode
Je gaat je kindje beter begrijpen en je leert hoe je zèlf meer geduld krijgt
Veelgestelde vragen

Stralend ouderschap start op 1 maart en duurt tot 2 maanden na ons eerste 1:1 gesprek.

De data worden nog bekend gemaakt. Je ontvangt sowieso een opname. 

Het 1:1 moment kun je zelf met mij inplannen. Je ontvangt een Calendly link, zodat je direct een plekje in mijn agenda kunt reserveren. 

Je volgt het programma dus wanneer jij tijd hebt: speciaal voor de drukbezette ouder als jij!

De investering voor het complete programma, inclusief 2 maanden 1:1 begeleiding, bedraagt 333,-. Een dikke vette no-brainer voor de hoeveelheid waarde die je krijgt! 

(Het bedrag gaat een volgende ronde hoogstwaarschijnlijk omhoog naar 444,- euro)

Stralend Ouderschap is niks van jou als jij er (nog) niet klaar voor bent om in jezelf te investeren. Het programma is speciaal ontwikkelt voor ouders die het zichzelf gunnen om moeiteloos op te voeden en liefdevolle keuzes durven te maken voor hun kindje en hunzelf. 

Je gaat heel blij worden van dit online programma als je wilt leren: als je jouw kindje beter wilt leren begrijpen en als je zelf wilt ontwikkelen. Als mens en als moeder. 

Het is speciaal voor ouders die  druk zijn, hun zaakjes goed op orde hebben, het ouderschap rocken, alleen graag willen dat het allemaal net wat makkelijker gaat.

Stralend Ouderschap is er voor die ouders die inzien dat ze hun gezinsleven NU fijner kunnen maken en zich realiseren dat het hele gezin hier de REST VAN HUN LEVEN profijt van heeft!

Duur masterclasses: tussen de 30 – 60 minuten. 

Duur 1:1 coaching: 60 minuten. 

Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp: enkel minuten, wanneer jij wilt!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een mailtje en ik beantwoord jouw vraag graag.