Kimberley Galenkamp

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren?

Referenties Incompany trainingen

“Binnen Caesar Groep vinden we het welzijn van onze medewerkers erg belangrijk. Het was daarom ook meteen een match toen Kimberley ons vertelde over haar training voor ambitieuze ouders. Een training die helemaal gericht is op ouders met jonge kinderen, die meer rust willen vinden in werk en privé. De training wordt als zeer praktisch ervaren met veel ruimte voor persoonlijke verhalen. Het was voor onze collega’s fijn om herkenning te vinden en in een veilige omgeving met elkaar over het ouderschap te kunnen praten. Kimberley is een fijne trainer en we gaan haar zeker vaker vragen.”

FysioExpert werkgever

“Kimberley heeft onze medewerkers meegenomen in de uitdagingen van het ouderschap. Met realistische en laagdrempelige tips om de balans te vinden tussen werk en privé hebben de medewerkers handvatten gekregen die eenvoudig en dagelijks zijn toe te passen.

Daarnaast was er veel aandacht voor voorbeelden uit de thuissituatie van een ieder, wat de training ook persoonlijk maakte.

Het ouderschap kan af en toe best pittig zijn in combinatie met een drukke baan. Wij hopen dat deze training heeft bijgedragen om dit makkelijker bespreekbaar te maken. Bedankt Kimberley!

Karien Zuidam – FysioExpert

Opdrachgevers, o.a.:
Negenmaandenbeurs spreker

"Kimberley Galenkamp was een mooie toevoeging aan ons inhoudelijke programma met haar masterclass over gedrag en emoties van jonge kinderen. Wij zijn blij dat ze ook voor Negenmaandenbeurs 2024 weer in het programma staat."

Een aantal reacties na een 1:1 samenwerking
Een greep uit de reacties na een masterclass of cursus
Referentie spreker 2
Referentie spreker 1

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in, ik bespreek graag met jou de mogelijkheden