Kimberley Galenkamp

Interviews, columns, artikelen en meer..

Kimberley in de media

Negenmaandenbeurs

"Kimberley Galenkamp was een mooie toevoeging aan ons inhoudelijke programma met haar masterclass over gedrag en emoties van jonge kinderen. Wij zijn blij dat ze ook voor Negenmaandenbeurs 2024 weer in het programma staat."

J/M Ouders

Ben jij het nieuwe jaar ingegaan met het voornemen om meer tijd voor jezelf te hebben, ondanks je drukke leven als werkende ouder? Kimberley Galenkamp, coach voor ambitieuze professionals met jonge kinderen, geeft praktische tips, zodat jouw voornemen werkelijkheid wordt.

Negenmaandenbeurs - Persbericht

"..Kimberley Galenkamp, coach voor ambitieuze en jonge ouders, die haar kennis deelt over het succesvol combineren van werk en gezin."

J/M Ouders

"Kimberley Galenkamp is oudercoach en vertelde eerder aan Famme dat het voor ouders gewoon simpelweg niet te doen is om heel veel ballen tegelijk hoog te houden. “Het is het meest realistisch als je elke dag twee ballen hoog moet houden”, vertelt Galenkamp."

J/M Ouders

"Oudercoach Kimberley Galenkamp: Er bestaan geen moeilijke kinderen. "Als ouders zelf emotioneel afwezig zijn, dan gaan kinderen aandacht vragen door vervelend gedrag te vertonenen. Als dit bij jouw kind gebeurt, is het goed om als ouder naar jezelf te kijken."

Famme.nl

Veel ouders zullen het herkennen: een gezin en werk combineren is knap lastig. Daarom geeft oudercoach Kimberley Galenkamp antwoord op de vraag: werk en een jong gezin combineren: hoe doe je dat het beste?

Kek Mama - Persbericht

"Zo heb je Kimberley Galenkamp, coach voor ambitieuze en jonge ouders, die haar geheimen deelt over het succesvol jongleren met werk en gezin."

Work It Mama

“Kimberley Galenkamp, ervaren trainer en coach voor ambitieuze professionals met jonge kinderen binnen organisaties, helpt ouders om een balans te vinden waardoor ze in beide kunnen floreren. Standaard tips werken niet voor ouders met jonge kinderen."

Ouders van nu - magazine

"Ik weet nog dat ik, niet lang na de bevalling, dacht: doet iedere oudere dit? Zo veel wakker zijn 's nachts, het fulltime aanstaan, die constante zorgtmodus: ik vond het best overweldigend. Nu help ik hier ouders mee".

Negenmaandenbeurs

Tijdens deze masterclass leer je je kindje beter te begrijpen en om te gaan met zijn/haar pittige gedrag en emoties. Je krijgt concrete handvatten voor meer rust én geduld, en je krijgt inzichtelijk hoe je een balans creëert die voor jou werkt.

Miss Publicity - Persbericht

"Een voorbeeld hiervan is Kimberley Galenkamp, coach voor ambitieuze en jonge ouders, die haar kennis deelt over het succesvol combineren van werk en gezin."

Jouw artikel hier?

Kimberley is expert op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen en het vinden van een fijne werk/privé balans voor ouders met jonge kinderen.

En meer...

Kimberley Galenkamp: coach voor ambitieuze ouders met jonge kinderen

Negenmaandenbeurs spreker
Spreker bij RAI Amsterdam

Kimberley in jouw artikel, programma, video, of op jouw event?

Mail naar kimberley@kimberleygalenkamp.nl en je krijgt dezelfde dag nog reactie.