Kimberley Galenkamp

Foto Kimberley Galenkamp

Blijkind Academy

Leer alles over jouw kindje van 0 - 6 jaar

Je krijgt geen handleiding bij de geboorte. Elk kindje is uniek, en daarom is het soms best wel pittig om de emoties en het gedrag van jouw kindje te begrijpen. 

Je kindje gedraagt zich weleens vervelend: zelfs als je al 10x hebt uitgelegd dat iets niet mag. Hoe dring je nou tot je kindje door? Je wilt zo graag de tijd die je met je kindje hebt, zo fijn en gezellig mogen besteden.

Dagelijks spreek ik ouders die hier tegenaan lopen. Het ís ook niet makkelijk. De emoties en het gedrag kan van jouw kindje kan met het moment veranderen, en dat is zo pittig voor jou als ouder! 

Je vindt het ouderschap prachtig en houdt super veel van je kindje(s). Je bent blij dat deze droom om ouder te mogen zijn is uitgekomen en je neemt deze rol serieus: je wilt je kindje zo goed mogelijk opvoeden, liefdevol bijstaan in het leven en je hebt alles voor hem/haar over. 

Speciaal voor jou is er nu de Blijkind Academy, waardoor jij het ouderschap lichter, makkelijker en nog vele malen leuker gaat ervaren (ja, zelfs als je het nu al heel leuk vindt!). De Blijkind Academy bestaat uit 3 verschillende Masterclasses en een online cursus. Allen dragen ze bij aan rust en verbinding in jouw gezin!

Je wordt aan het denken gezet: ik ga je niet vertellen wát je moet doen, maar ik geef je die kennis mee zodat je voor jezelf kunt bepalen wat bij jou past. Speciaal voor de drukbezette ouder die al bewust met de opvoeding bezig is. 

Je krijgt geen handleiding bij de geboorte, maar wel bij Blijkind!

De Masterclasses

Grenzen stellen

Heb jij duidelijk voor jezelf wat er precies wel en niet mag? En is dit ook al duidelijk voor je kindje?

Kinderen hebben behoefte aan duidelijke grenzen. Zij willen precies weten wat wel en niet mag. Als je hier nog nooit echt goed over na hebt gedacht, dan is dit het moment!

In deze Masterclass leer je hoe je grenzen stelt waar je kindje zich aan houdt, en krijg je concrete handvatten om zelf te bepalen welke grenzen bij jou en jouw gezin passen.

Het zorgt voor veel meer rust en duidelijkheid in je gezin. Dit is echt de fundering voor een fijn gezinsleven! 

19,95   €9,95

Stop met straffen

Dring je soms niet tot je kindje door? Heb je verschillende vormen van straffen al geprobeerd, maar heb je het idee dat het geen effect heeft?

In deze Masterclass leer je hoe je op liefdevolle wijze door kunt dringen tot je kindje en hoe je met het vervelende gedrag om kunt gaan zónder te straffen.

Deze Masterclass is perfect als je weet dat de basis van “grenzen stellen” staat, maar als je graag een alternatief wilt voor straffen als jouw kindje zich vervelend gedraagt.

Straffen wérkt namelijk niet, er zijn veel fijnere en duurzamere manieren om wél tot je kindje door te dringen.

19,95   €9,95

Prikkels verwerken

Is jouw kindje snel overprikkeld na een drukke dag? Merk je bijvoorbeeld dat je kindje dwars gaat liggen voordat hij/zij naar bed moet? Of krijgt jouw kindje de laatste tijd vaker last van een driftbui? 

Kinderen krijgen de hele dag veel prikkels binnen via de zintuigen. 

In deze masterclass leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je kindje niet meer zo snel overstuur raakt tijdens of na een drukke dag.

Door het volgen van deze Masterclass ga je niet alleen zelf meer rust ervaren in jouw gezin, maar geef je je kindje ook veel meer rust. Een echt cadeau!

19,95   €9,95

DE BESTE KEUZE! TIP! Volg alle 3 de Masterclasses en schrijf die handleiding voor jouw kindje. NU: 3 voor de prijs van 2!
Referentie spreker 1
Aanbeveling masterclass. opvoeding Blijkind

FAQ

Direct na aankoop! Veel plezier :-). 

Alle drie de Masterclasses duren +/- 40 minuten. Je krijgt al mijn kennis over het specifieke onderwerp. Verwacht in een hoog tempo veel waardevolle informatie, zodat jij die rust en verbinding gaat ervaren in jouw gezin!

En ohja: ik geloof niet in “one size fits all”. Het zijn dus adviezen waardoor je voor jezelf kunt bepalen wat voor jou en jouw kindje werkt! 

Na aankoop houd je minimaal 3 maanden toegang. Je ontvangt een e-mail in je inbox, waarnaar je de Masterclass kunt kijken waar en wanneer je wilt!

Je ontvangt een linkje naar Webinargeek. Je hoeft hier verder niks voor te doen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met daarin de link naar de Masterclass, daar klik je op en vervolgens kun je deze direct volgen!

Hier lees je ervaringen van ouders die al eerder met Blijkind hebben samengewerkt.

Heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar kimberley@blijkind.nl

Online cursus: 
Van driftbui naar Blijkind

Vind jij de driftbuien van jouw kindje ook best wel pittig? De ouders die ik spreek wel! En dat zijn ze ook. Ze komen vaak onverwachts, en het is ingewikkeld om ermee om te gaan. Het brein van een kindje werkt ook heel anders tijdens een driftbui, dus dat heeft een andere aanpak nodig dan andere situaties. 

In de online cursus Van driftbui naar Blijkind, leer je in 5 dagen tijd hoe je het beste om kunt gaan met de driftbuien van jouw kindje. Vijf dagen lang ontvang je een e-mail met daarin de modules:
✔️ Dag 1: Waarom heeft mijn kindje een driftbui en waarom uit hij/zij zich zo boos?
✔️ Dag 2: Hoe kan ik goed met de driftbui van mijn kindje omgaan? En wat moet ik doen als hij/zij bijt, gilt, slaapt of knijpt? 
✔️ Dag 3: Hoe kan ik het aantal driftbuien van mijn kindje beperken en in sommige situaties zelfs voorkomen? 
✔️ Dag 4: Hoe ga ik met de driftbuien om in verschillende situaties (op een verjaardag of in de supermarkt) en hoe ga ik om met de mening van anderen?
✔️ Dag 5: Hoe kan ik zelf meer geduld krijgen met de driftbuien van mijn kindje?

Verwacht geen standaard tips die toch niet werken (zoals: troost je kindje of negeer je kindje), maar vaar mee op de bewezen Blijkind Methode. Vele ouders zijn je al voorgegaan, met succes.

Prijs = 47,-.

Onder andere gezien bij:

Negenmaandenbeurs spreker

Over mij - Kimberley Galenkamp

Hi, leuk dat je op de website van Blijkind terecht bent gekomen. Mijn naam is Kimberley Galenkamp, expert het op het gebied van gedrag en emoties van kinderen tussen de 0 – 6 jaar en gediplomeerd Kindercoach.

Ik help ouders naar meer rust en verbinding, door kennis en inzichten te geven over zowel hun kindje als hunzelf. 

Zelf ben ik ook moeder, van twee hele leuke, lieve en blije kindjes. En ja: ook zij hebben natuurlijk een karaktertje! Mijn zoontje komt uit 2020 en mijn dochtertje uit 2022. Ik weet zelf dus ook als geen ander dat het ouderschap het allermooiste is wat er is, maar dat het ook echt wel pittig kan zijn! 

Tijdens mijn carrière als gezins- en oudercoach kwam ik er al snel achter dat je een fijne tijd gaat ervaren als gezin, als je aan twee dingen werkt: 
– Kennis (over het gedrag van je kindje).
– Mindset (om zelf geduldig in het ouderschap te kunnen staan)

In elk Blijkind product dat je koopt, komen dan ook beide dingen terug. Je leert áltijd je kindje beter kennen, en ook altijd jezelf!

Naast dat ik moeder en oprichter ben van Blijkind, ben ik ook gelukkig getrouwd en word ik blij van persoonlijke ontwikkeling. Ik lees (alhoewel, de laatste tijd luister ik) graag boeken over dit onderwerp. Ik besteed mijn vrije tijd het liefst met mijn gezin: met z’n alle een rondje fietsen en een drankje doen, wandelen in het bos of lekker met elkaar struinen over de markt (ik hou van lekker eten, maar heb sinds een aantal jaar wel het vlees geschrapt uit mijn voeding).

Als je een vraag voor mij het, of een boodschap wilt achterlaten, dan vind ik dat alleen maar leuk! Mijn DM op Instagram staat altijd open.

Ik wens je alvast veel plezier met het volgen van de masterclass(es), laat mij vooral weten wat je er van vond!