Kimberley Galenkamp

1:1 Transformatie

Deel 4 weken lang al jouw vragen, onzekerheden of hersenspinsels met mij.

Ja! Je hebt de beslissing voor jezelf gemaakt: DIT. KAN. ANDERS. Je verlangt namelijk naar meer rust en verbinding in jouw gezin. Je weet dat jouw kindje perfect is zoals hij/zij is en wilt hem/haar voor geen goud veranderen. Wèl wil je je kindje supporten in alles wat hij/zij doet. Je wilt je kindje helpen om beter met zijn/haar emoties om te leren gaan.

Want ja: kinderen moeten leren hoe zij met emoties om kunnen gaan. Ze mogen nog leren wat je kunt doen bij een teleurstelling, angst, verlegenheid, boosheid, verdriet.

Hoe je je kindje hiermee helpt? No worries! Daar ben ik voor. Ik geef je alle handvatten mee zodat je dit zelf kunt toepassen in de praktijk. En weet je wat zo fijn is? Je hebt mij een maand lang volledig tot je beschikking! 

Herken jij dit ?

Ieder moeder heeft er wel eens last van ...

✔️Je begrijpt niet altijd waar de emotie van jouw kindje vandaan komt.

✔️ Je kindje heeft last van driftbuien, angst, boosheid of verlegenheid en je wilt hem/haar hier graag in helpen.

✔️ Je wilt je kindje graag helpen en beter begrijpen, maar weet niet meer hoe. 

✔️ Je stoort je soms aan het ongewenste gedrag van je kindje (waarom dring je niet altijd tot hem/haar door?). 

✔️ Het opvoeden voelt soms aan als een zware taak en gaat niet altijd vanzelf. 

Tijd voor actie!

Tijd voor....

✔️ Rust en harmonie in jouw gezin.

✔️ Verbinding met jouw kindje: je dringt weer helemaal tot hem/haar door. 

✔️ Het zelfvertrouwen dat je het goed doet als ouder. Jij bent de beste die je kindje zich kan wensen. 

✔️ Je kindje een fijne basis geven waar hij/zij niet alleen nu, maar ook later nog de vruchten van plukt.

✔️ Het allerbeste voor je kindje.

Wat gaan we doen?

Je hebt mij 4 weken lang volledig tot je beschikking. Al je vragen, onzekerheden of hersenspinsels kun je met mij delen. En ik zeg altijd: geen vraag is te gek! Samen met jou werken we naar een situatie waarin jij meer rust en harmonie zult ervaren in jouw gezin. Je voelt weer verbinding met jouw kindje én jouw kindje gaat ook veel lekkerder in zijn/haar vel zitten. Door de handvatten die ik jou meegeef, leert je

kindje namelijk hoe hij/zij met emoties om mag gaan.

1 op 1 Online Coaching

3 coach gesprekken in totaal waar je persoonlijke tips en handvatten krijgt van mij.

Al jouw vragen beantwoord

Je hebt mij 4 weken lang tot je beschikking. Geen vraag is te gek en je krijgt dus snel feedback!

Voor het hele gezin

Na afloop voel je je zelfverzekerd, is de verbinding weer terug en ervaar je rust en harmonie in jouw gezin.

"Zelfs mijn man is al helemaal enthousiast nadat ik alle ideeën heb voorgelegd. Ik vond het een heel waardevol gesprek."
"De manier waarop je inhaakte op mijn verhaal en hele concrete adviezen gaf vond ik heel bijzonder. En prettig dat het voelde als een gelijkwaardig gesprek waarbij je mij de ruimte gaf om alles te vragen."

1:1 Transformatie

Deel 4 weken lang al jouw vragen, onzekerheden of hersenspinsels met mij.

Je hebt mij 4 weken lang volledig tot je beschikking. Al je vragen, onzekerheden of hersenspinsels kun je met mij delen. Dit traject biedt – naast nog vele andere voordelen – 2 voordelen die tot een transformatie zullen leiden:

1) Je ervaart DIRECT rust en harmonie in jouw gezin.
2) Je kindje heeft die handvatten meegekregen die zijn/haar HELE LEVEN van pas komen. 

Meld je aan

1:1 Transformatie traject
345
  •  
  • 4 weken online coaching
  • De beste keuze als jij rust en harmonie terug wilt in jouw gezin en in weinig tijd veel resultaat wilt zien!
Hi, Ik ben Kimberley
Gediplomeerd coach én moeder.

Als gediplomeerd coach voor ouders met kinderen tussen de 0 – 6 jaar is het mijn missie om ouders te helpen met de emoties van hun kindje.

9 jaar lang haalde ik veel voldoening uit mijn baan in het bedrijfsleven, waar ik professionals op weg hielp in hun carrière. Alles veranderde toen ik in maart 2020 moeder werd. Ik wilde meer impact maken in iemand zijn/haar leven. Impact op datgene wat het állerbelangrijkste is in je leven: jouw gezin.

Nadat ik zelf moeder werd, kregen ook steeds meer mensen in mijn omgeving een kindje. Allemaal liepen ze tegen hetzelfde aan: “Waaróm krijg je geen handleiding bij de geboorte? Ik weet soms echt niet hoe ik om moet gaan met het gedrag van mijn kindje”.

Ze hadden gelijk. Waarom krijg je eigenlijk geen handleiding? Elk kindje is anders, dus je kunt Googelen wat je wilt, maar de gouden formule voor jouw kindje staat niet online. Na een opleiding tot kindercoach en heel wat ervaring rijker ontdekte ik hoe je die handleiding wél kunt creëren.

Samenwerken met mij betekent dat je jouw kindje beter gaat begrijpen en dat je zijn/haar emoties ook beter kunt begeleiden. Jij hebt straks niet alleen een “blijkind”, maar je bent zelf ook een blije ouder. Het leven is namelijk te kort om in strijd, angst of onzekerkheid te leven. Je kunt vandaag nog die stap zetten naar rust en verbinding in jouw gezin. Ik help je graag. 

Veelgestelde vragen

De gesprekken worden ingepland op maandagen, dinsdagen, woensdagen en vrijdagen tussen 09.00 – 17.00 uur. Zodra je je hebt aangemeld krijg je een e-mail met specificaties en zodat jij jouw gewenste  contactmomenten kunt vastleggen.

Het is een 4-weken traject, en kunnen op elk moment in het jaar beginnen. Niks wat ons tegenhoud om meer rust en verbinding te creëren in jouw gezin!

Na aanmelding plannen we direct de momenten in die voor jou fijn zijn!

Zolang je een telefoon of laptop hebt komt het helemaal goed! De gesprekken zijn video-calls en de vragen kunnen via WhatsApp gesteld worden. 

Heb je geen WhatsApp? Geen probleem! Dan mag je de vragen stellen op een manier die voor jou prettig werkt. 

Dit vind ik zo belangrijk om te jou te laten weten: juist alle ouders met wie ik mag werken zijn ouders die het al SUPER GOED doen. Zij gaan voor een leven met nog meer gemak, geduld en rust. 

Alleen ouders die open staan voor verandering en het graag zo goed mogelijk willen doen, nemen deel aan de 1:1 Transformatie.

Voel je dus ONWIJS WELKOM, om net als alle andere toppers van ouders te werken aan nog meer geluk in jouw gezin. 

De investering voor de 1:1 transformatie is 345,- euro inclusief BTW. 

Ja, absoluut! Juist! Tijdens dit traject ga je namelijk actief aan de slag met de kennis die je hebt en krijg je hier begeleiding bij. Veel ouders die eerst kiezen voor het 1:1 coachgesprek geven later aan het ook fijn te vinden om deze transformatie te doorstaan.

Aan het eind van dit traject heb je voor jezelf de handeiding gemaakt van je kindje die je zo graag bij de geboorte had willen krijgen.

Ja, absoluut! Je kunt de calls samen met je partner doen, of alleen. Omdat 80% van de ouders de coachgesprekken alleen met mij doet, is het traject zo aangepast dat ook jouw partner snel met de handvatten aan de slag kan. 

Mocht je partner er zelf dus geen tijd en/of zin voor hebben, dan is dat geen enkel probleem. Als jij graag die transformatie wilt zien, dan is dit echt een cadeautje aan jezelf, je kindje en je gezin!