Kimberley Galenkamp

Blijkind - Negenmaandenbeurs - 17 februari-19

1:1 Coaching

Ga voor een optimale werk/privé balans: ervaar meer rust thuis, en meer focus op werk

Ben jij een ambitieuze professional en ervaar jij de combinatie van werk en het ouderschap als pittig? Je bent niet alleen.

Samen met jou maak ik een plan die voor jóú werkt. Je krijgt niet alleen hele concrete handvatten voor op de werkvloer, maar júíst ook voor je gezinsleven: hoe ga je met het vervelende gedrag van je kind(eren) om? Hoe kun je thuis echt ontspannen met je jonge kind(eren) thuis?

Als coach voor ambitieuze ouders met een kind tussen de 0 – 6 jaar help ik jou naar meer rust en balans in werk en privé. 

1:1 samenwerken met mij betekent: maatwerk. Door naar jouw specifieke situatie te kijken, krijg je tips en adviezen die bij jóú voor een grote verandering gaan zorgen.

Als jij klaar bent met de disbalans in werk en privé, en thuis wilt kunnen ontspannen en opladen zodat je je op werk volledig kunt geven, dan is de 1:1 coaching met mij perfect voor jou.   

Kimberley Galenkamp is een ervaren, opgeleid en professioneel coach. Van artsen tot consultants en van ondernemers tot CEO’s. Ben jij de volgende die gaat voor rust en balans? 

Herken jij dit ?
Je bent niet alleen ...

✔️ Je komt thuis nauwelijks meer tot rust. Je staat continu aan, in de zorgmodus en kunt zelfs niet meer echt ontspannen.

✔️ Je doet niet meer zo scherp je werk als voorheen. Je bent moe en er niet altijd met de volle focus bij.

✔️ Je wilt je kindje niet zo zien struggelen met zichzelf, en je wilt zelf ook weer een relaxte ouder zijn. 

✔️ Je wilt thuis genieten en mooie herinneringen maken met je kind(eren), maar de realiteit is dat je blij bent als ze op bed liggen en je eindelijk eens iets voor jezelf kunt doen.

✔️ Het opvoeden voelt soms aan als een zware taak en gaat niet zoals je het van te voren bedacht had, zeker niet i.c.m. met je werk.

Tijd voor actie!
Geen beter moment dan NU....

✔️ Een goede werk/privé balans waarbij jouw ambities er mogen zijn.

✔️ Thuis is er om te kunnen ontspannen en te genieten van je kind(eren). Dat is ook voor jouw mogelijk.

✔️ Je voelt je meer gefocust op werk, waardoor je ook meer van je werk kunt genieten.

✔️ Dat jouw kindje(s) mogen zijn wie ze zijn en zij de ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen. Je wilt ze de kans geven de beste versie van zichzelf te zijn.

✔️ Je partner, werkgever, team, en kind(eren) krijgen de beste versie van jou te zien. De versie die jij verdient (en zij verdienen) te zijn.

"Het was fijn om met Kimberley te spreken. Ik heb ons gesprek als heel positief ervaren."
"Kimberley luistert echt naar je en denkt goed met je mee. Haar adviezen sluiten aan bij wat je vertelt en wat bij jou als ouder past."
Hi, Ik ben Kimberley
Gediplomeerd coach én moeder.

Sinds ik in 2020 zelf moeder ben geworden weet ik als geen ander hoe het is om werk en gezin te combineren. Tijdens de geboorte van mijn dochter heb ik mijn eigen bedrijf, zakelijk project, een verhuizing én mijn gezinsleven (met een dreumes en newborn) gecombineerd.

Het zorgde ervoor dat ik naar oplossingen ging zoeken die ervoor zorgden dat ik wél in balans bleef. Mij goed voelen is namelijk niet alleen belangrijk voor mij mijzelf, maar mínstens net zo belangrijk voor je kinderen. Dat wat jij doet en hoe jij je voelt, nemen je kinderen namelijk (onbewust) over.

De blauwdruk van jouw kindje wordt gemaakt in de eerste levensjaren. Met andere woorden: als jij de eerste jaren gestresst doormaakt, dan ervaart jouw kindje nu én later ook meer stress. 

Door mijn expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen (ik ben gediplomeerd kinder- en oudercoach), kan ik jou niet alleen helpen met een goede werk/privé balans, maar leer ik je ook precies hoe de handleiding van jouw kindje werkt (yes, ik heb het over de handleiding die je zo graag bij de geboorte had willen hebben)

Ik help mijn klanten met meer rust in hun drukke gezinsleven, waardoor zij zich meer ontspannen en kalm voelen. Hierdoor zijn zij een leuke ouder voor hun kind(eren), een gezelligere partner en nog meer gefocust in hun werk. 

Advies en kennismaking

Maak vrijblijvend en gratis kennis met mij en ontvang direct waardevolle inzichten en tips waarmee je meer rust thuis gaat ervaren én meer balans in werk en privé. Na dit gesprek weet je precies wat jij kunt doen om je nog fijner te voelen in het ouderschap.
Gratis

1:1 Coachtraject

Een online coachtraject van 3 maanden: volledig, transformerend en compleet. Je gaat thuis rust ervaren en een fijne balans in werk en privé. Dit traject is inclusief: 6 coachsessie, onbeperkt contact via whatsapp, uitgebreide intake en een resultaat waar het hele gezin profijt van heeft.
€ 1450,-

1:1 Coachtraject +

In het 1:1 Coachtraject + krijg je alles wat je in het 1:1 Coachtraject krijgt + een volledig verzorgde live dag(deel) op locatie in omgeving Randstad. Tijdens deze livedag krijg je diverse Mindfulness oefeningen mee voor jezelf, en voor je kind(eren). Een ware ervaring voor de ouder die all in wilt gaan.
€ 2150,-
Veelgestelde vragen

1-op-1 coaching is geschikt als jij duurzaam verandering wilt zien in de balans tussen jouw werk- en gezinsleven met een jong kindje. Mijn coaching is speciaal voor ambitieuze ouders die veel voldoening halen uit hun werk, en nog meer zouden willen ontspannen en genieten van hun gezinsleven. 

Op dit moment is er geen wachtlijst, en kun je snel van start! De contactmomenten zijn online, zodat je dit in jouw drukke (werk)agenda kunt plannen. Plan hier eerst een gratis adviesgesprek in. 

De 1:1 coaching is speciaal voor jou: het gaat om jouw leven en om de balans die jij wilt ervaren. Je partner plukt hier indirect wel de vruchten van: jij zult namelijk veel meer ontspannen zijn, en je zult nog veel beter met het gedrag en de emoties van je kind(eren) om kunnen gaan.

Mocht je partner ook interesse hebben in een traject, dan kun je dit altijd aangeven en dan zal ik kijken hoeverre we bepaalde sessies kunnen combineren. 

Ik ben een betrokken coach, gepassioneerd en helder in de communicatie. Het contact is informeel, de lijntjes zijn kort en je weet altijd waar je aan toe bent. Samenwerken met mij betekent dat je volle support krijgt in een veilige omgeving waar geen vraag te gek is. 

Tijdens het gratis adviesgesprek bespreken we jouw behoefte en kunnen we besluiten wat het meest aansluit bij jouw wensen.

De meeste ouders die bij mij 1:1 coaching volgen hebben al heel veel geprobeerd. 

Ik heb inmiddels een bewezen track-record. Mijn advies is altijd persoonlijk en toegespitst op jouw situatie. Je hebt namelijk niks aan algemene tips. Kijk vooral even bij de referenties als je wilt weten hoe andere ambitieuze ouders dit hebben ervaren.